edisi skodeng

BenjyBlogger,Saya Suka Awak !!

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Apr 10, 2012

Saya Suka..I like..I'm In Love..Assalamualaikum and salam 1blogger guys..dush..dush seranglah saya yang sedang angau ni..dan sedarkanlah saya dari mimpi itu,herm saya tak peduli nak bg tahu u all jugak..tahu tak  blogger sensasi telah jatuh cinta saat ini?Betul wa kata..

Gejala cintan to benjyblogger dikesan..Baru-baru ini saya diserang demam rindu..smua  benjyblogger punya angkara..Makan tak kenyang,mandi tak basah, tidur tak lena gerangan benjyblogger.(pengakuan berani mati lagi tulus ikhlas dari misskonspirasi)Ini kenyataan taw bukan propa semata..u all jangan kata i wat konspirasi jerk ok.

Tiap kali online ..I kompom usha benjyblogger,dengki punya pasal menyebabkan daku jatuh hati.Memang geram hingga menggigit jejari runcing I tengok benjyblogger..Geram ngan apa? Kehenseman benjyblogger dimata blogger sensasi ini..kacak beb!tak pecaya u all gi usha sendiri ar benjyblogger tu.

Oh my dear what should I do? Kujatuh cinta ..Even entri yang ditulis random org gitue..ianya tetap menarik jejari manis I nan tak sudah berangan masuk list top malaysian blogger klik more disitu..Tak lengkap rasanya kalau tak tinggalkan komen skali.

Amboi mesti u all kata I muka tak malu kan..kan..Tiba-tiba buat pengumuman suka nak mampos like this.Sho what!! And u know what..I bukanlah segedik yang u sangka ok.Ekceli hati tak keruan tengok kekacakan pencapaian benjybloger kat rank alexa..Even umur blog kami hampir sama..tapi dia..jauh meninggalkan daku dibelakang...

Why? Why? u tinggalkan i sengsorang Benjyblogger..ajaklah i follow skali. last I tengok rank blog tu dah 200 ribu mak oih..jauhnya dia ,camna nak kejar ni? Bagilah petua and resipi naik cepat kat rank alexa tu..boleh boleh ker..boleh la..boleh tak?

Dah berapa banyak boleh da..
Maka timbul satu persolan.. apa rahsia kejayaan itu..dan tahukah anda kenapa  benjyblogger menjadi igauan saya? please tell me..saya sendiri pun tak tahu jawapanya..

{ 21 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

Hanis MY said...

kalau betul2 ada scandal apa salahnya hehe...gurau jek

Naziman said...

benjy blogger kacak kot. :)

yastro said...

Ha3x!! Kalau bro Benjy baca tentu dia tersipu2 malu....:)

akhiyy said...

ehem..ehem..terbatuk lak..

Cikgu Hairul said...

Uih ini betul2 pengakuan berani mati. Kang janda benjy yang bergetah tu mengamuk pulak.. Hehehe

madammondoq said...

wah.. bahaya ni.. angin angau sudah datang... hehe...

Mr.Clive said...

hoho ni barulaaa setailo...layannn aje...kehkehkehh

MiSsKonsPiraSi said...

@hanis..scandel menda lak nie..misskonspirasi jatuh cinta ngan rank alexa domain benjyblogger jerk ar..tak bace abis ker nie??

MiSsKonsPiraSi said...

@naziman..ahaks domainnyer punya rank kat alexa memang kacak sesangat hekhek...

Jai Montana said...

nice blog

Mr.Clive said...

haloooo miss konspirasi!apa konspirasi yang timbul untuk harini?kehkehkehhh

dhiera said...

pengakuan tulus ikhlas ni~

O CIKTEDDY said...

whoa!huhu

cweet pinky said...

ta kenal la , hehehe , nak jadi pemes jgk *tp mls updte, cane ??* hehehehe

cweet pinky said...

lame dah tak dengar citew pasal miss K nih .. gi mane ? rindu lerr :D

L said...

hehe.. tnye la die cmne boleh hebats.. hek3..

jom baca kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

Waniwisy said...

Hai saya ada jual Running Man tshirt RM35.. Pre-order sehingga 7/7/2012.. Kalau sudi singgahlah sini!
http://prettyheisei.blogspot.com/2012/06/pre-order-running-man-shirt.html

Benjy Bloggerman said...

Benjy rasa macam pengsan baca enrty ni ... hahahaha... sorylah Benjy lama tak aktif blog ni kini ranking dah 400,000 +++ dah ... Rahsiah ? ... senang je kena belanja alexa 'mamak teh tarik satu' 1 keping roti canai ... hehehe itu je petuanya.

Mawardi Yunus said...

wah lama dah x singgah sini. wadi dtg ni :)

Анна Лапина said...

Секс в Киеве с проститутками
. Все самые лучшие девушки, индивидуалки Киева, и массажные салоны вы найдете на нашем сайте. Встречусь только с интеллигентным, состоятельным мужчиной!это не салон!

Анна Лапина said...

Секс в Киеве с проститутками. Все самые лучшие девушки, индивидуалки Киева, и массажные салоны вы найдете на нашем сайте. Встречусь только с интеллигентным, состоятельным мужчиной!это не салон!

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi