edisi skodeng

Ada Apa Dengan Tasha Manshahar?

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Feb 24, 2012

Mencari biodata tasha manshahar?Siapa Tasha Manshahar tu?Dia seorang budak pompuan yang dikurniakan dengan bakat nyanyian nan sempoi. Ada apa dengan Tasha Manshahar? Kenapa ramai suka Tasha Manshahar?U all pikir sendiri la yea.
tasha manshahar

Ramai yang mencari lirik lagu be mine by Tasha Manshahar..juga lagu mr saxobeat cover by tasha mansahar,nak download lagu be mine by tasha manshahar.Tulis entri pasal Tasha Manshahar.. serta bermacam lagi tentang beliau.Bahagia sungguh bila sudah terkenal yek.

Tadi ada member bertanya .."U tahu tak  mana nak cari mine mp3 Tasha.Alah artis baru dari Youtube tu?" Then ringkas je aku jawab "  Ko nak Tasha Be Mine mp3,atau lagu mp3 Tasha Mansahar?" belum sempat meneruskan ayat..tut..tut..panggilan terputus sebab bateri kong.



Kesian kawan Blogger konspirasi tadi kan.. Bagi menunaikan permintaan sahabat.. maka dengan rela (bukanlah realiti konspirasi semata oleh ZackZHUKHAIRI the pemes yang orang kata semakin malas nak update belog dia tu..**amboi sebok je ko jah..lantak dia lah nak watpa ngan blog dia..kan kan).Maaf tak dapat cari mp3 dia my dear ..

Sebelum melalut.. misskonspirasi sertakan kat sini lirik lagu, link video youtube be mine,tapi i tak tahu mana  u boleh download lagu tasha manshahar ni.Malas nak survey kat mr google so u cari sendiri la ok.Taip download lagu tasha manshahar be mine kompom ada berjuta carian kluar ehehe.

Tapi jangan ditanya pula apa makna lagu Mr Saxobeat ini atau dimana mahu download lagu mr saxobeat berkenaan. ok ini seruis parah punya hal...Setahu Misskonspirasi u all boleh cari lagu beliau dalam youtube.

But selepas i tengok lirik lagu ni..honestly..kurang berkenan dihati..bukan sound dia ok tapi lirik..makna lirik serta  penyusunan kata didalam ayat  agak bercelaru..Bukan berniat menilai atau komen pedas yea ini cuma pendapat saya sendiri..Bytheway..sound lagu be mine boleh tahan..and boleh  layan punya..just jangan ambik port sangat ngan lirik dia hekhek.. Macam-macam cara yang ada sekaran ini untuk kita mengukir nama bukan...

PROFILE YOUTUBE tasha manshahar sila klik ->TASHA MANSHAHAR 
Kepada peminat tasha leh la usha link tersebut untuk melihat pelbagai koleksi video nyanyian beliau.Selamat berhibur!

Video youtube -Be Mine by Tasha Manshahar



Inilah Lirik Lagu: Tasha Manshahar Tajuk- Be Mine

Bermula di Facebook
You IM I dulu taktahu malu
I malas nak layan
So I buat taktahu

You terus cuba dan mencuba
Sehingga I jatuh cinta
Gatalnya diri you
Membuat I terjatuh

Bila kita dah start mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang panjang
Makan dan tengok wayang

Sikit sikit je I merajuk
You selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
I cuma test you saja

c/o :
Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you

Dalam pada I gembira         
Sometimes I feel so sad juga
Cause you dah berpunya
But I always want you to be mine forever   
Please be mine forever

Lagu by : Tasha Manshahar
Lirik oleh: Tasha Manshahar

***lirik berwarna merah agak kurang bersesuan utk gadis melayu hehehe..jan marah tasha manshahar and fans tersayang***

p/s apesal lah smua lagu ada kaitan ngan cinta kat facebook?? memang trend masa kini ka?

{ 24 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

Akue Achik said...

sy suka suara dia..

tp sy suka syed syamim lebih! haha :S

aReLaN said...

tak pernah kenal lak sebab dah lama tak dengar lagu2 baru.hehehe

cinta siswi said...

xepnah dgr lagu dia.. ala.. nape mix up bm dgn bi?? kureng la.hikhik

MiSsKonsPiraSi said...

huhu arelan..sabo jelah misskonspirasi denga..hek hek takpe lepasni u dah kenal kan..=)

cweet pinky said...

ta knl lorh , na tgk tp memalam nih u tube taleyh bkk lak , adei , tah papew line tenet kolej nih , apew motif sekat u tube nan fb memlm nih , huuu ~

MiSsKonsPiraSi said...

huhu tanya ngan tuan punya badan lah tayung oi...

reenapple said...

tak kenal LOL.. hehe

*aku avoid cinta kat facebook.. hehe

MiSsKonsPiraSi said...

huhu sabo la cweet ...ada yg salah guna kot..koh koh

zafira othman. said...

femes betul saya, ehh silap. femes betul beliau.

MiSsKonsPiraSi said...

takde pekdahnya cintan cintun kat fb tu kan..reen

MiSsKonsPiraSi said...

kiki zafira...

Zack Hazze said...

lagu ni mmg layan...sbb Zack lagu melayu mmg suka...hehehe...gadis melayu pun Zack suka...
~~~apa Zack merepek ni???~~~

Mia Adriana said...

ni bru tahu pasal tasha manshahar..

faiz fakhirin said...

oh pompuan ni...tapi aku lebih suka pika eugene...dia comel..hahaha

teha said...

sy suke die.. hee :D

kim heeruul said...

dah kenal dia nie..tp tak penah dgr lagu..
lirik lagu zaman skrg memey mcm nie yerk.
btw,dia memey berbakat sebab boleh buat lagu. =)

Teenager Housemaid said...

suara dia memang best!

english dia pulak, mak aih, power la! :DD

Mama Murai said...

Assalamualaikum, pertama kali datang ke sini, salam perkenalan saya ucapkan. Pasal lirik lagu Tasha tu, saya memang tak berkenaan sangatlah... sebab cantik betul bahasa yang digunakan :)

Pejuang Kesenian Extreme said...

Assalamualaikum..
Saya pun sebenarnya tak suka dengan lagu ni.Lirik entah apa2,mengarut je.. Tapi saya tau sebab apa orang suka kat dia.Dapat teka tak sebab apa??heheh

miss konspirasi said...

@ zack..amboi2 smua la u suka ek

miss konspirasi said...

@pejuang kesenian extreme..tataw la..wak ape sbb nyea yek..meh bgtaw skit

miss konspirasi said...

@mamamurai..thnks sudi singgh ..bentang kapet merah tuk mama..

Awan Nano said...

mcm best lak lgau die ne ann :)

Udinz.com said...

aku suka giler lagu be mine tu...vokal dia tinggi la..

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi