edisi skodeng

Kedai Jual Surat Cuti Sakit

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Feb 29, 2012

Nak beli mc?

 Abang kata badan dia sakit..tapi takut nak jumpa doktor.hadoi Then dia tanya ada tak kedai jual surat sakit .....Then i terjumpa satu entri tulis kedai gambar jual surat cuti sakit erk?Amboi malas punya pasal datang kerja ke betul-betul sakit ..Apa salahnya pi jumpa doktor and dapatlah surat cuti sakit merangkap surat cuti kerja beberapa hari dengan alasan sakit tak gitew..muehehe..
kedai jual surat sakit

Ini lain pula yang dia minta..adakah patut mahu beli surat cuti sakit saja? Ingat ada ke kedai jual surat cuti sakit.Ini kes malas bekerja bukan sakit agaknya..Haish macam-macam..Then kiter pon terjahla mr google tersayang..amboi rupanya memang beriban kes surat cuti sakit palsu ni.Harga pon boleh tahan murah.Sijil cuti sakit palsu dijual RM25...Murah jew..

Gelakkan sama dia.. Kedai gambar yang menjual surat cuti sakit palsu RM25 diserbu polis.
Baru padan ngan muka pemilik kedai tu ditahan polis kerana jual surat cuti sakit paslu..ambik ko..

Then misskonspirasi top malaysian blogger in the making ini pon tunjuk kat muka abang..nak ker? sambil sengeh..

Adioz..**entri pendek tah hape2..maaf kawan-kawan..pale sakit tak tertahan..baru balek follow sist and family  jejalah satu Malaysia..tnegoklah.malasnya saya..sampai 3 hari tak hapdet belog kan kan.

Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

{ 8 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

nurkaloi said...

kelaass memang bagus eah
senang nak cuti hahah

Akue Achik said...

kalo btul ada, sy nakkkkkkk.

haha

cinta siswi said...

hehehe.. siswi selalu beli mc kt klinik.. tp bukan selalu la..heeee.. doktor selalu bg mc. :)

O CIKTEDDY said...

cik pon nak kalo cmtu.haha

APAN said...

lama dah ni x masuk klinik...setahun lebih kerja, baru 2 kali mc.huhu...

Denaihati said...

askm. ada lagi kedai jual rupanya. mahal juga sampai cecah rm25.

miss konspirasi said...

@nurkaloi kehkeh..ada lak
@achick..nak ke.. pi la beli
@siswi..amboi salah seorg yg beli runpanya diani kiki
@cikteddy kikiki nak jg ek..
@apan.. wa tudia memang anda patut jd contoh kpd my bro la.
@denai hati taw xpa bro..tak patut2..kan kan

Muhamad Hanif said...

Saya nak

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi