edisi skodeng

Fruit That You Should Eat More

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Mar 1, 2012

fruit u should eat more
Tahuka anda.. if u eat much fruits can make you fate!! So ..Disini I share which  fruits you should eat more kompom tak obes.Did you know which one  the healthiest fruits that you should eat ? ok sila lihat gambar diatas kalau masih tak tahu yek.

Apa itu fruit nutrition facts and the health benefits of fruits ?Herm..u all tekan and search sendiri arini boleh?Arinie saya tak berapa sihat untuk menulis panjang so u all boleh usha google dengan kata sebab tak sempat nak simpan  dalam entri ini untuk keterangan lanjut huhu maaf yea.

last but not least.. Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

{ 11 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

NurMisnan said...

nice sharing here.. makan buah2an memang sgt baik utk
kesihatan dan diet.. terutama berries + manggis + nenas
sgt baik utk pesakit kanser...

Amyra Azhar said...

hoho, buah buahan itu penting! terutama utk melancar kan penghadaman (bg saya xD) banana senang nk cari!

izatty fatihah said...

tak suka buah! hihi^^ tp semua buah ada kelebihan msg2 kan? sng2 mkn je semua :)

Mr.Clive said...

asal awak tak edit yang slider tu?
tukar la dengan post awak yang sendiri..barulah setailo!hoho

Ungu Violet said...

pisang tu buat cekodok pun sedap...hehe

teha said...

kite suke apple ! :)

p/s : anda di tag :)

miss konspirasi said...

@ nur misnan..selamat dtg..baru taw nenas baik tuk pskit kanser tq info

miss konspirasi said...

@ amyra..hekhek peberet saya klu malas mkn nasik ialah pisang..kenyang pewot..

miss konspirasi said...

@ mr clive lom sempat lg mr...kikiki
@ teha..ok dear satgi i terjah
@izati..ahaha mkn jgn tak mkn buah ok

lazaac said...

betik xde erk..?

Mia Adriana said...

suka epal hijau n merah ! heheheh

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi