edisi skodeng

Yuna Terukir Di Bintang

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Mar 3, 2012

Hari ni saya terjah blog yuna .Kenapa? Sebab utama ialah mencari lagu yuna terukir dibintang.Misskonspirasi memang jatuh cinta dengan album dan lagu yuna terukir di bintang 2012 ini.
Yuna Terukir Di Bintang

Selain boleh download lagu kat belog Yuna Zarai u all boleh terjah belog ini untuk download mp3 lagu Terukir Di Bintang

Sebelum tu jom layan lagu Terukir dibintang dengan lirik nya..kompom suka..ngeh ngeh



Syok la Qi yea... kerna lagu ini just for qi the one and only man yang yuna mahu.Jangan tak tahu qi adalah Yuna punya favourite guy.Dah tengok video yuna tadi? Ha jom layan lirik lagu terukir dibintang by yuna ini pula..

inilah dia..Lirik lagu Terukir Di Bintang-Yuna


Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…
Sayangku

Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…
Sayangku

Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu…


Penuh makna gitew..Anyway u all boleh la follow yuna on twitter --> #!/yunamusic
Tak pon sokong yuna dengan menjadi fans di FansPage -->yunamusic fb page Yuna Zarai
Ingin berdendang layan lagu Yuna di youtube-->YunaMusicOfficial

Nak tengok foto Yuna Zarai singgah la ke tumbler semua tentang --->yuna takes photos ada disana pelbagai koleksi photo peribadi yuna untuk tatapan awam...sila terjah yek..

Ok itu tentang Yuna..and tahniah buat Yuna kerana berjaya tercalon for nickelodeon kids choice award.Also wanna share Yuna featured on refinery29 taw...wow..Sebelum stop taip..misskonspirasi usha gambar yuna travel sana sini.

*** harap Yuna &Qi kekal bahagia hingga ke jinjang perkahwinan.. kalau Qi takmau..meh kapel ngan abg ngah kitew hekhek***

Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ entri ni dan fan page atas sana ya,or share with others.. Sayang korang.  **maafkan saya..jika lambat reply komen ke blog u all..itu tandanya saya kurang sihat or tenet tak laju.. hekhek**

{ 5 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

Akue Achik said...

memey best!!

rmai org salu mnta lagu ni kat Hot fm..

Mia Adriana said...

amboi, minat betul yuna ea..

Zack Hazze said...

layan lagu ni...
sempoi...
^_^

cweet pinky said...

bes3 , minat lagu nih jgk , da downlod lame darr, miss konspirasi lambat, kiki~

miss konspirasi said...

@ mia...a'ah wak..kiter fans yuna zarai hekhek
@ sweet misskonspirasi memang lembab sket keke almaklumla guna celcom beruk ni..tu yg taktahn nak tgl komen da..dapek kat cbox pon jd la kan.. hekhek

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi