edisi skodeng

Gadis Melayu Murahan!!

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Mar 28, 2012

Ini bukanlah kisah tentang gadis melayu yang terlanjur dibangku persekolahan,mahupun gadis melayu jadi penari tiang..Jauh sekali nak share tentang rancangan gadis melayu.Entri ini tak akan memuatkan koleksi gambar gadis melayu cantik ataupun sesi berkenalan dengan gadis sarawak or sewaktu dengannya.

Gadis melayu kini semakin berani.Gadis semasa lah katakan..Tiada sudah telatah gadis comel nan tersipu malu dihadapan jejaka.Macam-macam hal yang tak baik kita dengar tentang gadis melayu sekarang,seolah ianya musim aka trend masa kini akan kejahilan gadis impian lelaki itu.

Tak hairanlah jika ada dikalangan lelaki yang mengeluh dengan masaalah ini.Lebih memalukan jika ianya datang dari kalangan jejaka bukan berketurunan melayu.Malu la weii..Assalamualaikum and salam 1blogger guys..


**luahan sahabat saya**

"Eiiyew murahnya harga diri dia tu.Dah tak tahu halal haram agaknya..dasar perempuan murahan!!Nama jer gadis bertudung,perangai mengalahkan bohsia.Agaknya lebeih murah dari bohsia kot sebab sikap munafik engko yang menyorok perangai sebenar dibawah tudungmu itu"

amboi pedas benar luahan hati member blogger sensasi petang tadi.Mulanya.. agak susah jugak nak terima rintihan teman nan bersuku Tionghwa itu..Tapi setelah dikaji selidik ada benarnya kata beliau.

Baru aku sedar betapa rendahnya harga diri seorang wanita dimata kaum adam.U all jangan ingat mereka suka tengok apa yang u rasa menarik tu okay.

"alah kalau takat nak pakai buang bolehla..nak buatbini simpang malaikat 44"


Makin berbisa luahan rakan sayatu.Ops takkan sampai cam gitu sekali kot?Nampaknya agak susah untuk misskonspirasi meyakinkan beliau akan betapa mulia dan berharganya gadis berketurunan melayu sebenarnya.

"kau tak tahu bukan semua gadis melayu mahal macam ko,baru tadi aku tengok video belambak adegan tidak bertapisyang dilakonkan oleh perempun melayu yang suka s*x" ujarnya lagi..

ok der part yang ko ampu kata aku mahal tu tq very much.

"Tapi ape sebab aka punca ko naik hangin camgini??"

cer cerita kat aku biar lapang sikit dada ko yang sakit dek menahan geram tu..bukan apa akukan anak melayu..dan aku juga gadis..dan bakal menjadi wanita melayu terakhir kelak..p/s yg ayat akhir top blogger wanna be tu memang takleh pakai k.." mana tahu kot2 aku pon dalam katagori tu cuma engko jer tak nampak lagi...

Gadis melayu terakhir nan agak liat menghapdet blog ini memujuk si kawan...okay sebelum kita dengar akan jawapan member i tu..apakata u all cuba teka pesal mamatni hangin satu badan kat gadis tu.

komenla...jangan malu dan segan keh keh ..

{ 7 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

Benjy Bloggerman said...

Semua gadis tak kira agama dan bangsa sama, ada yang baik, ada yang tak baik ... nama pun manusia ... hehehe

dhiera said...

err...kenapa ea? awek dia ke dalam video tu?

Mia Adriana said...

bukan semua gadis melayu murahan kan.

Hazmin Hamudin said...

Bukan main marah lagi sahabat kamu tu ye... Siapa bilang gadis melayu tak menawan... Tapi kalau dah gadis melayu murahan, memang tiada siapa yang berkenan la kan.

Benjy Bloggerman said...

Kalau gadis melayu yang hantaran kahwinnya murah nak juga ... hehehe

faiz fakhirin said...

wohohoho..dunia skang susah nk judge something yg baik or not...tapi sbgai seorg islam, bertudung tu adalah wajib..tapi kalo bertudung n pakai laging....baik xyah pakai tudung...jatuhkn martabat islam...tapi tulah pompuan suka buat skang...tutup kepala, tayang dada....waaaaa....hahahaha

cweet pinky said...

hehehe , konspirasi ooooo entry , heheh , ala , ckg nih , jgn pikir owg baek or ta baek , pikir dlu cmnew na baekkan dri sendri , na pikir pasal owg laen nih cmpai bile pown ta abes ..... kalaw kitew na y baek , sediakan diri jadik y terbaek , kalaw tuhan na bagi y ta baek jgk , biasala tuh , adewla hikmah y kitew ta nampak tuh ..... then , kalaw kitew mpu tegur , tegur la , law dye tanak time , tuh da hal dye larr .. hahahaha ! owg nih macam2 , alamak , cowi MK , pnjg gilew komen , da bole buat entry nih , hahahahaha ~~~

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi