edisi skodeng

Jatuh CINTA dan Suka seXY!!

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Jan 27, 2012

jatuh cinta??

Kisah cinta akue bermula lagi disaat sedang sibuk melayari internet bagi mencari jodoh paling sesuai di laman online untuk dijadikan kekasih hati..Setiap kali aku ronda laman sesawang maka selalu jugak aku jatuh cinta,sudah pasti tangan gatal mencari lelaki kacak,hensem serta macho lagi bergaya..

Tapi...kalinie akue tak mahu mencari lelaki kacak, cukuplah dengan gadis sexy comel lagi menggoda..gitue.Ha statement mantap adakah akue telah berubah arang dengan terpesong kekancah terlarang?Aku suka mereka pakai sexy,sangat kiut lagi menggoda.Paling tak tahan kalau tengok,apatah lagi golongan slalu take easy + senang nak handle nie


Aku semakin penat, setelah mencari gadis berbaju sexy,mata melilau kesana sini takut terlupa awek gedik kat merata tempat, akhirnya aku berjumpa cinta sejati.Bibit-bibit cinta semakin mekar dihati kami.melihat wajah serta penampilan menarik sidia  teramat sexy itu.Akupun dengan ringan tangan menekan punat view aka klik 2 see macam slalu kat maner pict tue.Then apa terjadi? Tanpa aku sedar mouse terjatuh cinta kat punat tue dalam masa singkat tak sampai seminit rasanya.

Amboi mengalahkan tuan nampaknya,tak boleh jadi nie.aku pon mula menghalakan mouse ke punat download.Tunggu beberapa saat maka..siap!!save ditempat selamat.Semua data telah selamat disimpan diberinama profile gadis idaman .Hati senang tak terkira sebab telah bertemu kekasih pujaan.



Tanpa melengahkan masa yang sudah semestinya teramatlah berharga saat ini malah turut kurasakan berlalu dengan teramat cepat sekali disaat itu .(perkara biasa bila jatuh cinta).Kami mula bersuai kenal,salam pelok cium sambil aku godek terus geletek atas baju beliau.(omd 18+ dah nie)Haish advance betul Misskonspirasi nie kan..baru jumpa dah buat macam-macam tak senonoh betul lah ish ish...

Perkara pertama aku buat adalah membuka blog musyuk masam ini, terus beralih arah kebahagian template,cepat jer jari jemari manis termasuk jejari runcing akue nie menekan punat process..Amboi tak sabar nampak,teruja sangat macam dulukala mak bagi cekelat sebelom tido.

Sikap aku yang sememangya agak kurang bersabar ini terserlah..nampak sangat bila file sedang diupload.Sabar..pujok hati.. gejala cinta ini semakin hebat kurasakan.Berdebar-debar hati nak tengok sidia terhot lagi sexy beraksi.Pelbagai persoalan muncul dalam kepala serta hati batu aku.Sesuai ke tak nie.?Agak-agak orang suka tengok tak?Adakah mereka akan lebih tertarik untuk membaca blog akue dengan penampilan baru nie?Ringan ker blog akue guna template nieh?

Sungguh laju jer soklan-soklan cepumas tue keluar.Hati senang tak terkira tika tangan mengetik priview comel,sexy,gedik,cantik,menarik,sweet ,girly gitue blog akue saat ini setelah dimekap tebal-tebal.So apa pendapat korang dengan theme aku yg terbaru nie ok tak?Boleh menggodah hati ker? Jangan sampai korang include boyfriend,gf,isteri,bakal isteri,suami,janda  sewaktu dengannya turut jatuh cinta + tak mahu tinggalkan blog hot nie nanti...hehe .. :P

p/s=~bila dah ronda2 blog kawan baru rasa kecik jer blog akue nieh sebab ianya nampak begitu suram lagi daif jika dibandingkan dengan mereka..p((

Tamat sudah kisah cinta akue dengan awek sexy tercantik nieh adioz..

{ 7 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

FYA PELANG! said...

eh, wahai cik kroni, siyes. kalau kroni usaha lagi, blog ni pun lebih maju dari diorang tau :)


btw, done like your fan page too :) jemput join segmen kat blog fya. mane lha tahu sedikit sebanyak bole membantu trafik ke blog ni :)

MiSsKonsPiraSi said...

tERima kaseh kerana sudi jengok belog kiter yg tak seberapa nie fya,(siap unjuk milo sejuk kat fya sbg tanda penghargaan).
InsyaAllah dengan izinNya..dan tq sokong fb kiter..=)

Elih Japahar said...

Mari menyingkap konspirasi hehe..done follow u :) salam pkenalan dan hapi blogging..

MiSsKonsPiraSi said...

tq to u..and hope u happy 2 mr elih..harap beri tunjuk ajar kelak.

missyifa94 said...

nice story..done follow u...
jalan2 sini...baca2 post awok..:)
hit me back..:)

MiSsKonsPiraSi said...

dah follow ker? xnampak pon folower kiter bertambah cek Missya..sob sob..

cweet pinky said...

done folow awk la , klaka cara awk olah pos tuh , hahaha , folow saye jugew aw ^^

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi