edisi skodeng

Kisah Disebalik Isi Beg Tangan Si Dara | Rahsia Terhebat

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Feb 11, 2012

Last Sunday Misskonspirasi join geng lepak sweet gila  yang dianjurkan dekat shopping mall berdekatan...

Misi utama sudah tentu window shopping sambil menghiburkan hati.Elok juga keluar sekali sekala ramai-ramai macam ini.Kurang sedikit tekanan jiwa raga menusuk sanubari.

Sedang sibuk melayan deretan tudung menjamu nafsu mata.Bloger kosnpirasi terkesima seribu bahasa mendengar soalan rakan."Girl u rasalah apa dalam beg awek tu..nampak sarat saja aku tengok?" tanya Ali santai..ingin tahu.

Inilah padahnya lelaki ,bila kita stop sebentar dimana-mana sure keluar soalan bukan-bukan akibat terlalu prihatin atas jantina berlainan darinya.Ok bagi menjawab persoalan teman bukan mesra tadi here I share something secret resepi bukanlah diambil dari leesa secret punya diari okay..


Fakta gadis with their handbag memang tidak boleh dipisahkan.Rahsia disebalik isi beg tangan seorang gadis terbongkar disini,so semua lelaki mari pakat ingat serta salin kedalam nota kecil.

***Romantik***
-Isi kandungan didalam beg mereka ialah..sikat,bedak,tisu,minyak wangi,aneka kosmetik pelbagai jenama.Jangan hairan jika sigadis suka memuji dan dipuji kerana mereka tergolong dalam golongan sangat kreatif,suka keindahan,kebenaran.kehormatan,inovatis,suka berjenaka...namun harus diingat they also amat sensitif so.. hati hati guys!

***Bijaksana***
-Isi beg- buku, pda,nota,pensil,pen,novel serta pelbagai bahan rujukan lainnya.Biasanya mereka dikalangan pendidik ,punya daya pemikiran tinggi,suka timba pengalaman baru,gemar bekerja disebalik tabir,yakin pada diri..masaalahnya jarang menerima nasihat.

***Agresif***
-Isi kandungan segala macam barang termasuk bukan keperluan.kalau boleh anak kucing dirumah pun dia mahu bawa kemana sahaja,Kebiasaannya gadis ini membawa beg sarat,penuh + berat  sehingga cik bahu merintih pilu menanggung derita ...ish ish..And paling + mesti mahu ingat mereka sukakan cabaran..Namun pantang dicabar tahu.

***Sempurna ***
-Selalu menyimpan kunci, buku,diari, sapu tangan,alat tulis. They all ini amat realistik,jujur & teliti.Rajin bekerja,plus selalu bekerja keras.Senang didampingi serta disayangi..Amat berdisiplin and berdedikasi..so kalau mahu tackle awek tahap ni u all kenalah jadi mr simple and sempurna.

Thats a little opinion from me..about what girl always take in their handbag..hope this will be your inspirasi dalam mengenali sidara..Can you imagine what i always put in my handbag?
@I always imagine that u clicking my ads in this blog after read my entry.. please.... realisasikan impian ku ini ngeh ngeh..

{ 17 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

ADEEYA said...

Kalau ada semua macam mana tu? Hehe

eiqa azra said...

hye!! terima kasih ye coz dtg ke blog eiqa!! :)
eiqa follow sini!!

p/s:eiqa dlm kategori yg last tu..huhuhu

stuck said...

oouhh..baru tahu...hehehe~

amy syahirah said...

waaaaa . sangat informative !! :)

MiSsKonsPiraSi said...

Terlalu sempurna dah tu cik adeeya hehe.. thanks sudi singgah blog musyuk saya ni

MiSsKonsPiraSi said...

time kaseh kembali sudi ziarah kesini eiqa..last ek.. kalau mcmtu bertuahla sapa dapat u nanti ngee

MiSsKonsPiraSi said...

tq amy..saya budak baru belajar berblog + suka baca blog orang n kekomen sambil suai kenal gitu..So klu ada tersilap kat mana2 arap dapat ebri tunjuk ajar..

MiSsKonsPiraSi said...

hi stuck.. thanks coz sudi singgah ke cni..sharing is caring..agak2 apa dalam beg tangan awak ek..ceciter sket..

xila riston said...

mcm semua bnda kt atas ada dlm bag kite...hihi

MiSsKonsPiraSi said...

nampak gayanya ,miss perfection lah cik xila kiter mie.. ngee bagus2..

Natasya Naslin said...

kombinasi AGRESIF + BIJAKSANA + SEMPURNA
haha =p apekah??

misluvcoklat said...

klu semua pun xdak acano pulak?
harhar.
sy ska beg2 tgn ni.
semak .hikhik

MiSsKonsPiraSi said...

keke..u so simple lah kot missluve ngee..thanks sudi ziarah

MiSsKonsPiraSi said...

mean terhangat dipasaran kot ngeh ngeh..

CeritaSekupang said...

ramai yang banyak simpan resit pembelian sja yang membuatkan beg tu penuh dan sarat...haha..

MiSsKonsPiraSi said...

Mcam tetaw je sekupang nie ek..

MaYa MustWany said...

mas de 2 ktgeri yg first n last..kikiki..

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi