edisi skodeng

Saya Jadi Duta Nuffnang;Alhamdulillah~ | Misskonspirasi Berblog

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Feb 16, 2012

Kalau Neelofa penuh kontrovosi dapat tawaran jadi duta AVON,Misskonspirasi  nan penuh kosnpirasi penulis blog sumber inspirasi anda  yang sudah pasti dekat dihati rakyat jelata pula..terima tawaran jadi duta nuffnang!Alhamdulillah.. rezeki tahun baru mencurah-curah gitue.Finally berkat usaha gigih saya dalam dunia blogging  selama ini akhirnya dihargai.

Setiap perit jerih jejari runcing (bukanlah satu spisis dengan bekas tunang apek itue) telah membuahkan hasil apabila pihak komuniti pengiklanan terbesar lagi tersohor serata Malaya menghubungi Misskonspirasi berkenaan tawaran tersebut.
Nuffnang dengan segala hormatnya memberikan penghargaan kepada misskonspirasi atas usaha tanpa jemu berblog selama ini..(lama ker? tak sampai sebulan pun lagi).biar betik??

pendapatan lumayan with nuffnang
InsyaAllah,Misskonspirasi akan menulis lebih banyak entri penuh konspirasi agar boleh menjadi sumber inspirasi anda kelak...semoga  ianya selalu dekat dihati mouse anda semua.psst ..Kalau nak tahu sekali jer u all terjah blog popular paling glamour by Misskonspirasi nie, sure tangan gatal mahu klik mouse tekan untuk bertandang kembali dilain hari.uhuhuk pasan memanjang..

Maka penyelesaian terhadap konspirasi  I menjadi duta nuffnang kalinie - berusaha bersunggguh-sungguh agar impian terlaksana..InsyaAllah, tak mustahil suatu hari nanti nawaitu  termakbul jua bukan..setuju??Semoga kita semua diberkati dan dikurniakan taufik serta hidayah dariNya ..AMIN
Doakan kejayaan saya okay sampai disini tulisan penuh konspirasi sumber inspirasi hidup anda hari nie,esok dan selamanya..saya sayang u all semua.

**jangan lupa tekan2 iklan kat dalam blog ni.. satu klik = satu sedekah anda untuk saya -tq

{ 12 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

reenapple said...

aku ucapkan selamat berblog... hehehe

MiSsKonsPiraSi said...

smoga selamat hingga kepuncak kejayaan hendaknya Amin..

Akue Achik said...

wow wow wow....

kalo byk lbh, bg2 la kt sy skit..hehe

yad'z said...

tu diaa... duta gittewww~

Siti Safiyyah said...

taip entri2 yg baik2 tau.. barulah halal duit yg kita dapat tu ;)

p/s: ss dah masukkan blog Misskonspirasi dalam Blogger Gurlz tu. utk makluman, blog2 yg mahu masuk dalam bloglist BCR perlu berurusan terus dgn mana2 admin BCR. selamat berchatting :)

Amyra Azhar said...

gudluck ye ^^,

MiSsKonsPiraSi said...

okay sis siti... and tq so much memenuhi permintaan saya.. u pon include admin bcr rite?thanks again n have a nice day..

O CIKTEDDY said...

amin!

MiSsKonsPiraSi said...

banyak? hadoi.. cukop pon belom lagi nieh.. klu dah penoh satu rumah ngan duit bawu kita blanja u all smua mam megi ahhaha..

MiSsKonsPiraSi said...

duta ss lah katekan..hehehe

MiSsKonsPiraSi said...

tq amyra

Teenager Housemaid said...

amin..:)

happy blogging k..:D

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi