edisi skodeng

Tak Paham Guna ChurpChurp & Says |Misskonspirasi Berblog

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Feb 15, 2012

Dalam misi mencari berjuta riban pendapatan online.. misskonspirasi hanyut dibawa arus deras akibat  kemajuan serta peredaran masa.Actually camne nak guna both of them nie, meh habaq mai..ba`a den kan mandapek piti copek? aiyoo..camne kengkawan.. tunjuk ajar ku sifu!!

Bila  blogger sensasi terjah blog sahabat maya, hati cemburu tatkala melihat mereka  sembang tentang churpchurp and says ini.Cemburu punya pasal..maka tergeraklah hati Misskonspirasi blogger baru bertateh ni.. join sekali.Tapi ..baru beberapa hari I  sertai kelab maya tersebut, semakin hilang minat terhadap janji manis yang ditaburkan.

Sebab musababnya..
bila ada iklan diberi untuk kita promosikan je iklan tu akan hilang dalam sehari.Kecuali aff invite la...Hilang disini bermaksud,..Tak termasuk dalam social sharing tu lagi..Apa yang terjadi sebenarnya?? I sendiri tidak tahu kemana hilangnya social share tersebut?Boleh promosikan lagi ke link churp2 tuk iklan loss tue? Bermacam soalan peperiksaan spm terkeluar dari fail soalan kepala hotak cik konspirasi.

Tulun..anybody bantu aku lalui kesesatan ini, terangkan padaku secara menyeluruh..adakah aku masih boleh sharing iklan yang telah hilang tersebut?

Need some help here..
percuma kad valentines dari maybank
anda telah memenangi tiket ke konsert avril
cara mencegah pembuangan bayi kelak
belajar memandu percuma dapatkan tiket wayang anda disini

{ 7 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

fathiahRAIHANA said...

kami tak reti jugak menda-menda ni --"
nuffnang ni pun main aci letak aje, haha.

MiSsKonsPiraSi said...

tulah pasal.. sampai misskonspirasi ilang mood nak menaip sebab
tak dapat duit riban-riban macam yang selalu dicanangkan itu muehehe..

O CIKTEDDY said...

entah la cik pon..xtau cmne depa dpt bebanyak cmtu >,<

teha said...

kite geng ! kite pon xreti bnde alah nie ! hahaha !

MiSsKonsPiraSi said...

adakah ianya teori konspirasi semata mata ni cik teddy ngeh3

MiSsKonsPiraSi said...

give me five teha...

MatahatyCikMentega said...

hoho..churp2! sgt jeles bile org sembang psl tu..sy pun x reti..ngee...

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi