edisi skodeng

Shopping with Avril Lavigne

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Feb 20, 2012

avril lavigne twiit pict
Yesterday I beli belah dengan Avril.Sempena avril lavigne concert in malaysia 2012 Misskonspirasi terasa amat bertuah sekali setelah diberi peluang keemasan seperti ini.Mimpi ditengah malam pun belum tentu dapat beb..jalan sama dengan artis pujaan hatiku itu.


Harini..dapat surat layang dari peminat setia..Amboi..usop tak sabar betul awak menunggu post terbaru from this blogger girl.Sampai inbox I yang sudah sememangnya semak tut..engkau terjah..Tahniah diucapkan!!

Actually bukan apa lambat update blog terkini Misskonspirasi semalam.I penat lah pembaca tersayang sekalian.Letih meronda blog dimalam hari then siang terjah shopping kompleks pula with penyanyi pujaan.Manntop jadual penuh sehari.We also pergi tengok wayang after beli tiket Sumpahan Kum Kum, berdua camgini elok tengok cerita seram kan kan.

La tanya kenapa tak ajak sekali? Siapa mahu invite u all berkongsi kasih with me.I pulun sorang-sorang sudahla =).Best gila dapat jalan sama dengan dia ni.Comel and menawan je bila pandang didepan mata.Dekat cermin atau tenung when snap a picture meletop habis wa kata sama lu.Jangan dengki taw..Rakyat jelata dalam shopping complex bukan main iri hati..Semua mata busy juling jeling..ish ish.Tak pernah tengok artis ke apa depa ni?

***jangan terkena ngan angan2  tak sudah misskonspirasi yek..bukan jalan shopping ngan avril pon ekceli just pakai kasut yg dia duk tunjuk kat pict and wear spek like her..amacam ada gaya artis x?***

{ 26 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

perghh g x ajak an..huhu

misluvcoklat said...

pergh...
btw, kumkum dh tgok jgakk..
heheh :)

Akue Achik said...

seriously??whoa...TERBAIK!!

reenapple said...

dan aku tertanya-tanya.. betulkah??? ehhehe.. =)

by the way you make me jelez.. kih kih

Amyra Azhar said...

woaaa! haha, best gila shoping2, rambang mata! @_@

dhiera said...

pergi la ni~ kemain lagi kan

Mohd Izzar said...

amboi...konpirasi je lebih ann?hahah

kim heeruul said...

lu biar betul dpt shopping dgn dia..
setahu gua artis hollywood nie ramai bodyguard ..

aReLaN said...

perghhh...camni la.dapat jalan ngan artis,tak ingat member langsung.

MiSsKonsPiraSi said...

kikkii arelan..just konspirasi semata je ni.. misskonspirasi jejalan ngan spek mata yg dipakai and kasut yg avril pegang jew keh keh

MiSsKonsPiraSi said...

biar betik kan.. haish..sesaja bermimpi jadi atris sat kim.. jan marah..

MiSsKonsPiraSi said...

sapa suh an duk jauh ateh bukit sana..takde transpot leh naik huhu..( just joke)

MiSsKonsPiraSi said...

propaganda dunia jer reen..jejalan ngan spek and kasut avril pegang jerk ngeee..

MiSsKonsPiraSi said...

taw xper..seploh markah tuk izzar..yeaaaa

cinta siswi said...

untungla jumpa avril lavigne..hikhik

MiSsKonsPiraSi said...

pakai kasut yg dia pegang kat pict and wear spek itam like her memang terasa jejalan shopping ngan avril gamaknyer kiki

faiz fakhirin said...

aik, mana gambar berdua ngn avril ?..hehehe....

p/s : saya rasa maybe your templete..try buat skali lagi...masa kluar error, try inspect error code tu apa..then check kt templete

cweet pinky said...

haha, tertipu baek punyerr , hahaha, konspirasi hanya konspirasi , hahaha !

MiSsKonsPiraSi said...

keh keh..bukan tipu..yg ni namanya perahsaaan kahkahkah

MiSsKonsPiraSi said...

faiz..sye guna widgt dia teruih..herm..tgkla nanti bila ada masa wat..misskonspirasi maleh nak godek2 template ni hikhik..

MiSsKonsPiraSi said...

kikiiki khayalan semata je lebey kan dhiera kan..

MiSsKonsPiraSi said...

sirius..wa kata sirius khayalan semata kehkeh

MiSsKonsPiraSi said...

mata memang rambang myra.. just poket je tak mampu huhu

MiSsKonsPiraSi said...

smua org dah tgk just misskonspirasi je yg lambat almaklumla..bila duk kat gua ni lambat sket hikhik

Liza Razak said...

alaa...melepas tgk konsert avril aritu...huhu

miss konspirasi said...

alalaa..siannya..xpa nanti2 bila dia mai kita gi konsert sesama nak?

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi