edisi skodeng

Teman Sejati

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Feb 21, 2012

Apa itu teman sejati?

Misskonspirasi sedang mencari teman sejati..just like this song .lirik lagu teman sejati."Selama ini ku mencari-cari ..teman yang sejati..untuk menemani perjuangan suci"..


.Bukan setakat teman tapi mesra ataupun kawan sosial yang I mahukan..kawan sejati itu mestilah memahami..sudi membantu..sedia menegur aka memperbetulkan silap salahku..Sedia berkongsi pahit manis bersama..not just with us when dia nak something jew  ok.

**mutiara kata - teman sejati- "persahabatan yang akrab tak akan terpisah melainkan dengan kematian"

How about u guys..apa istilah sebenar teman bagi korang cecita sikit..Alang-alang dah tulis entri sahabat sejati rite..Soalan cepu perak..Anybody ada yang sudi jadi teman sejati I tak?.. ngeh ngeh.

{ 26 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

Mr.Clive said...

love that song!
and thanks be to God jugak sbb ada teman gitu dalam hidup.

by the way, selamat hari selasa! :D

Akue Achik said...

SETUJU!! :D

msa skolah dlu kmi tak pki nma..kmi bhsakn dri kami dgn along, alang, angah,achik, adiek, usu,chil..smpi skg sy pki nma tu..^^

dhiera said...

teman sejati tu biarlah betul2 sejati kan? seseorang yang kita boleh kongsi everything tanpa rasa risau ke ape kan~

O CIKTEDDY said...

masih mencari n masih mncuba utk mnjadi shabat sejati pd mereka..

cinta siswi said...

jom jadi teman sejati.hehe.. tman yg lbh share everything.. teman ketawa dan air mata.. :)

teha said...

mmg ssh nak carik kawan sejati.. biase nyee jumpe kawan time sng jee..hehe

Kongsi Apa2 Aje said...

teman sejati sukar dicari. hargai lah jika seseorang itu "teman sejati" kita (^_^)

chemay said...

insyaAllah akan jumpa nanti,
:)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

susah btl nk dpt kawan yg betul2 kawan kan..

Mishter Izwän said...

teman yg sejati adalah teman yg dari kite kecil, kalau time skrng ni susah nk cri kawn2 yg sejati, cuma nye tikam belakang

xila riston said...

ssh sng besama...bkn sng je dok kepit...

MiSsKonsPiraSi said...

bertuahla badan u wahai en clive.. misskonspirasi masih tercari2 lg ni..huhu

MiSsKonsPiraSi said...

betul3..kadang2 payah nak meluahkan perasaan kat member coz takut pecah dimulut huhu

MiSsKonsPiraSi said...

tp kawan dr kecik tue yg payah nak akrab zaman skunk nie .. habis study or pindah tempat tinggal..then terpisah mcm tue je..

MiSsKonsPiraSi said...

slalunya ada berlambak kawan jenis lagu tu kan.... ngeh ngeh

MiSsKonsPiraSi said...

taw x pa xila..klu time gelak je bersama watpe kan..

MiSsKonsPiraSi said...

so kompom awak paling kechik kat kelas ek achik hek hek

MiSsKonsPiraSi said...

jom..jom..=))

MiSsKonsPiraSi said...

InsyaAllah akan dijaga rapi gitew

cweet pinky said...

huhu ~ cgt admire na jdk kwn sejati , akn brusaha sebaek mgkin ^^

MiSsKonsPiraSi said...

thanks sudi berkawan ngan saya yg serba kekurangan ni cweet..

MiSsKonsPiraSi said...

taw xpa an..

MiSsKonsPiraSi said...

Amin..

MiSsKonsPiraSi said...

sama2 kita terus mencari cik teddy..

fathiahRAIHANA said...

memandangkan kita sama umo, mana tau bejodoh nak jadi teman sejati youuu, hahaha :D

miss konspirasi said...

keh keh fathia..boleh jea.. thanks sudi singgh yek

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi