edisi skodeng

Cakap Tak Serupa Bikin

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Feb 22, 2012

Pernah mengalaminya?Apa perasaan u all bila terkena kat batang idung sendiri? Agak-agak u all suka tak dengan orang yang selalu berperangai sedemikian?

{ 18 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

biQa Hatmin said...

haha..all the night eh... nasib baik tak ckp all my life... agak2 ape rupanya nanti.. hehe .. tumpang lalu sini..salam kenal dari milan :)

Akue Achik said...

cakap tak srupa bkin..sy salu jga bt..knon nk rjin bt esaimen..last2 ke laut..huhu

dhiera said...

jarang kena macam ni. selalu terkena ea?

Amyra Azhar said...

aww, comel ja! klu berdasarkan gambar tu..hehe penah juga.

Zack Hazze said...

ngantuk sgt agaknye tu...hehehe...
tp tu laa...x yah laa berjanji kn???

cinta siswi said...

haha.. selalu gk cmnie.. tp bukan dia la.. siswi selalunye..hihi

kim heeruul said...

setakat nie blom penah alami lg.. keh keh keh

cweet pinky said...

err ~~ hehe , cweet orang sedemikian , hehehe !

O CIKTEDDY said...

oh x sangke watak kite ade dlm ni..titew le tu yg suke tido time mcm tu..ahaks ^__^

MiSsKonsPiraSi said...

idea entri dari member yg slalu terkena ..misskonspirasi jarang bergayut kat pon..huhu beik gayut kat pokok jd tarzan haha

MiSsKonsPiraSi said...

tulah pasal biqa...lalu jea.. takda tol pon kat blog saya ni.. tapi klu nak menderma ngan kiter yg tak mamam seminggu nie sila klik nuff kat tepi nun...hikhik

MiSsKonsPiraSi said...

apa yg u rasa time tu amyra?

MiSsKonsPiraSi said...

tula kan..janji zack jgn wat camgini lak nanti yea..

MiSsKonsPiraSi said...

kiki achik.. godaan ada dimana 2 tue hehe

MiSsKonsPiraSi said...

amboi3 siswi cian si dia kan..

MiSsKonsPiraSi said...

tudia pengakuan dr cik teddy...kiki

MiSsKonsPiraSi said...

oh tdk... nanti xmo call sweet tgh mlm la hikhik kang ckp tak sedar org kat ujung talian da tertido lena hehe

MiSsKonsPiraSi said...

awak yg buat org tertunggu cm gitu kot kn kim..

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi