edisi skodeng

Follow Lyssa Secret Punya Blog!

Dinspirasikan Oleh MiSsKonsPiraSi on Mar 11, 2012

Today I jadi follower blog famos iaitu lyssa secret.Sapa tak kenal Lyssa Faizureen .Follower blog Lyssa Secret   femes girl in the town tue kan bukan main banyak...gitue.Sampai artis pon follow beb.Tak caya tanya Akim af7..Sebab akim follow blog Lyssa.Tudia mesti bangga cik lyssa sebab dapat akim jadi follower.Kongsi sket..Apa rahsia sampai akim af7 follow blog Lyssa..ek.. Cuma Misskonspirasi jea yang lambat..huhu like always..lambat asal selamat takpekan..

Stori mory kenapa baru follow ?Pertama sebab saya baru tahu..then yang kedua..Tadi ada member duk sembang pasal blog pemes.pot poet pot pet..Misskonspirasi pon nyebok la jugak nak tahu.Rupanya duk cerita tentang blog Lyssa..

Sememangnya i tak kenal pon siapa Lyssa yang selalu hangat diperkatakan rakan-rakan..then.."Siapa Lyssa Secret ni.."ringan je mulut budak hingusan ini misskonspirasi ler ingin  tahu.Ekceli memang tak pernah singgah keblog cik Lyssa tu lagi.Tapi bila member duk tanya bila nak follow Lyssa punya blog tu baru I perahsan..Rupanya..dia memang top giler.


Follower Lyssa ramai..Facebook punya fans memang mantap.Komen diblog banyak.Paling penting Misskonspirasi tengok fans Lyssa memang support dia in everything lah.Beruntung cik Lyssa .

Mouse ni gatal lah kan..tak sabar..dia tuju..Lyssa secret about me setelah tarik blog Lyssa punya scroll bar.Misskonspirasi juga tak ketinggalan tuk belek - belek fesbukk Lyssa .Usha  apa yang Lyssa tahu.Tengok sapa yang selalu tanya Lyssa..Tak ketinggalan baca luahan hati Lyssa.Cewah..habis Misskonspirasi sapu tentang Lyssa Secret kan.Lyssa Faizureen photobucket  je tak sempat nak cek.Ambik ko jah..

Lyssa Secret.com


Blog Lyssa Secret yang ditulis oleh cik Lyssa Faizureen..siap ada tutorial gituw..Lyssa ada tutorial macam-macam.Tutorial So sapa ingin mencari tutorial bertulis or vid boleh usha hari ini.Oh my dear rupanya Lyssa anak didik Ben Ashari..erm..kompom kea takda hubungan ni? Macam ada sesuatu jerk.ops jangan marah cik Lyssa..nanti cepat tua.

Huis panjang benor entri kali ini.Stop about Lyssa.

p/s...guys kalau saya tak komen kat entri u all sila cari pesanan kat cbox korang okay..line beruk band saya tak laju ar..dapat buka page utama korang pun dikira bernasib baik..hadoi..sabo je la ...

{ 9 Komen Penuh Konspirasi... read them below or add one }

Lyssa Faizureen said...

Waaaaaa . Baru kenal Lyssa dah buat entryyy ...
Ni yang mula nak rasa terhaaaaru ni . hikhik :)
Dah merah dah blushing pipi Lyssa Miss K puji gitu .
Padahal , Lyssa mana lah ada femes mana pun . Biasa je :)

Bahayooo ni , sebab Miss K belek-2 fesbukk and blog Lyssa . Termaluu di situu :)

Yupp . Anak didik Ben Ashaari . ahaa . Tak de hubungan pape lah . aiyooo ;p
p/s : Ehh . Tak pe kan , Lyssa panggil Miss K ni ? hehe :) Peace ^^v

faiz fakhirin said...

sekali lambat buat konspirasi..hahahaa

Mia Adriana said...

sllu singgah blog lyssa tgk tutorrr

Benjy said...

Benjy tak kenal pula dengan Lyssa ni ... nanti ada masa terjah ke sana :D

miss konspirasi said...

@ faiz..uhuk faiz..janganla..hekhek xda konspirasinyea kek entri tu hoho
@ lyssa..kehkeh..saje share with others
@benjy ok now u know her kan bro..hekhek..berguna gak wat entri ni kan.
@mia oic..oklah tu mia u memang terawal dari saya

Aku Achik said...

sy jga tak knal dia..huuhuu

Kulanz Salleh said...

Sekarang ni banyak blog yang aku tak kenal lagi sebab dah jarang blogwalking.. lepas ni nak terjah juga la..

dhiera said...

wah...lyssa terus komen dekat sini~ cayalah.

O CIKTEDDY said...

jarang2 je dtg blog lyssa..hehe

Post a Comment

Ler..takkan tgk jer..baca full entri taw~~dan..komen ar.. komen la... komen please..please...baru MissKonSpiRASi Sayang u all =) muaahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Konspirasi by Misskonspirasi